Contact

Als u een vraag of opdracht voor ons heeft, wilt u dan het hieronder staande formulier invullen?

Bij voorbaat dank.

Verenpennen02

Contactformulier

Zandloper03

Aan de klanten

Zodra ik een vraag of opdracht binnen heb probeer ik binnen 48 uur te reageren. Alleen tijdens weekends en vakanties kan hier van afgeweken worden.

Klanten die een opdracht geven krijgen zoveel mogelijk per kerende mail een bevestiging. Als een offerte gewenst is, volgt die na een redelijke voorbereidingstijd. In overleg zullen alle volgende stappen via mail genomen worden. 

Ik probeer iedereen zo snel en volledig mogelijk te helpen, maar het is de laatste maanden, sinds zomer 2020, steeds drukker geworden. Het kan daarom langer duren voor ik voor u aan de slag kan. Ik vraag u daarom om wat geduld te hebben; iedereen komt aan de beurt. Beloofd!

Waarom De Raaf?

Raven hebben me altijd al gefascineerd. Het zijn taaie, intelligente vogels die heel lang leven. Ze hebben in hun leven maar één partner. Ik heb ze, in Londen, dikwijls van dichtbij bestudeerd.

DeRaaf01Rand

In de germaanse mythologie staan ze voor geheugen en herinnering. Dat vond ik wel goed passen bij een heraldicus (en historicus) die met een zeer oude kunst en wetenschap bezig is. De raaf kijkt ook nog eens om, wat het historische nog duidelijker maakt.

tjongicon200x200

Ik signeer mijn tekeningen met een icon, dat gebaseerd is op mijn eigen familiewapen.

Contact

Heraldisch atelier De Raaf

Dubbeldamseweg zuid 63

3314 JC  Dordrecht

Geen bezoek aan huis.

Geen telefonisch contact.

Copyright  heraldisch atelier De Raaf – 2020